Καλως ήλθατε στις υπηρεσίες του oloimazi.gr

Κατασκευή & Συντήρηση εταιρικού προφίλ στην GOOGLE

Κατασκευή & Συντήρηση εταιρικού προφίλ στην GOOGLE

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & TIPS

google_my_buisness_service

Google My Business

Θέλετε η επιχείρηση σας να εμφανίζεται δεξιά της μηχανής αναζήτησης και να σας βρίσκουν πάντα και παντού; Εμπιστευτείτε μας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε εμείς για εσάς την καταχώρηση σας στο Google My Buisness, εξασφαλίστε πολύ περισσότερα clicks και δημιουργήστε ακόμα ισχυρότερο SEO Location.
Αλληλοεπιδράστε με πελάτες στο Google δωρεάν
Με το Επιχειρηματικό προφίλ σας στην Google μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα με πελάτες στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google.
Εξασφαλίστε πελάτες με ένα εξαιρετικό Εταιρικό προφίλ
Μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες και προσφορές στο προφίλ σας, για να δείχνετε τι είναι αυτό που κάνει μοναδική την επιχείρησή σας και να προσφέρετε στους πελάτες λόγους να σας επιλέγουν κάθε φορά.
Δώστε στους πελάτες περισσότερους τρόπους να σας προσεγγίσουν
Οι πελάτες σας είναι έτοιμοι να έρθουν σε επαφή τηλεφωνώντας, στέλνοντας μήνυμα ή αφήνοντας κριτικές. Τώρα, με περισσότερους τρόπους συναλλαγών, μπορείτε να αυξήσετε τον όγκο των εργασιών σας.
katalogos-oloimazi_gr

Google My Busness

No1 Εργαλείο για την δημιουργία S.E.O. Location

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις Πελατών

Τι είναι το Εταιρικό προφίλ;
Το Εταιρικό προφίλ στην Google βοηθάει την επιχείρησή σας να εμφανίζεται τις στιγμές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία: όταν οι πελάτες αναζητούν την επιχείρησή σας, ή προϊόντα ή υπηρεσίες σαν αυτά που προσφέρετε, στην Αναζήτηση και τους Χάρτες Google. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google My Business, για να ενημερώσετε τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπο, το ωράριο λειτουργίας και πολλά ακόμη, για να βοηθήσετε τους πελάτες να βρουν και να έρθουν σε επαφή με την επιχείρησή σας. Διατηρήστε το προφίλ σας ενημερωμένο με καινούργιες φωτογραφίες, ειδικές προσφορές και προωθήσεις, προκειμένου να παροτρύνετε τους πελάτες να επιλέξουν εσάς.
Πώς το Google My Business με βοηθάει να προσεγγίσω περισσότερους πελάτες;
Το Google My Business σάς δίνει τη δυνατότητα να προσελκύετε πελάτες και να αλληλεπιδράτε μαζί τους, όταν αυτοί αναζητούν την επιχείρησή σας στο Google. Το Εταιρικό προφίλ σάς προσφέρει παρουσία στην Αναζήτηση και τους Χάρτες Google, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαντάτε σε κριτικές, να δημοσιεύετε φωτογραφίες προϊόντων ή ειδικές προσφορές και να προσθέσετε/επεξεργάζεστε στοιχεία της επιχείρησής σας. Με τον ιστότοπο Google της επιχείρησής σας μπορείτε να παρουσιάζετε την επιχείρησή σας επαγγελματικά στο διαδίκτυο, εμφανίζοντας τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της επιχείρησής σας με όμορφο τρόπο. Το Insights δείχνει πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την αφοσίωση πελατών για καλύτερα αποτελέσματα, ενώ μπορείτε να προσελκύσετε μεγαλύτερη αφοσίωση, αλληλεπιδρώντας με τους πελάτες σας από την καρτέλα Πελάτες
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Google My Business και προϊόντων όπως το Google Places για επιχειρήσεις, το Εταιρικό προφίλ στην Google, οι Καταχωρίσεις Google και οι Σελίδες επιχειρήσεων Google+;
Το Google My Business σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την παρουσία της επιχείρησής σας στο Google. Με τον λογαριασμό σας Google My Business, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε το Εταιρικό προφίλ σας, καθώς και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, ώστε να προσελκύετε και να αλληλεπιδράτε με περισσότερους πελάτες. Το Εταιρικό προφίλ του Google My Business περιλαμβάνει τα παλαιότερα προϊόντα Google Places για επιχειρήσεις, Καταχωρίσεις Google και Σελίδες επιχειρήσεων Google+
Πόσο κοστίζει η χρήση του Google My Business;
Μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν το Google My Business χωρίς κόστος χρήσης. Το εννοούμε. Μπορείτε, επίσης, να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Google Ads για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google My Business αν έχω ήδη ιστότοπο;
Ναι! Το Εταιρικό προφίλ στην Google συμπληρώνει τον ιστότοπό σας, προσφέροντας στον τρέχοντα ιστότοπο της επιχείρησής σας μεγαλύτερη προβολή στην Αναζήτηση και τους Χάρτες Google. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας στο Εταιρικό προφίλ σας.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google My Business ακόμα και αν η επιχείρησή μου δεν διαθέτει βιτρίνα;
Ναι! Είτε η επιχείρησή σας έχει έδρα το σπίτι είτε καλύπτει μια περιοχή εξυπηρέτησης, μπορείτε να καταχωρίσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, ώστε να εμφανίζεται στο Google με ή χωρίς φυσική διεύθυνση.