Καλως ήλθατε στις υπηρεσίες του oloimazi.gr

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιχείρησή μας εκτός από τις υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης προβολής των επιχειρήσεων, διαθέτει και μια ακόμα πολύ σημαντική υπηρεσία.

Την υποστήριξη αλλά και επιδιόρθωση του Η/Υ σας με υπευθυνότητα, συνέπεια και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας!!

Το στήσιμο ενός δικτύου όσο μικρό και αν είναι δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται γνώσεις και πολύ μεγάλη προσοχή στον διαμοιρασμό της πληροφορίας. Η Ομάδα μας πρώτα κάνει μία μελέτη όλης της υποδομής με βάση της ανάγκες σας και στην συνέχεια ξεκινάμε την εγκατάσταση – παραμετροποίηση του δικτύου.

Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνογνωσία και στην άμεση εξυπηρέτηση. Παρέχουμε πληθώρα προγραμμάτων τεχνικής υποστήριξης, ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Όλα τα αιτήματα σας καθώς και το ιστορικό σας καταγράφονται σε δικό μας CRM ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό σας καθώς και τις κινήσεις αντιμετώπισης που έχουν κάνει οι τεχνικοί μας για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα που σας είχε προκύψει. Με αυτή την ενέργεια έχουμε την πλήρη εικόνα όλων τον μηχανημάτων σας από την στιγμή που θα αναλάβουμε εμείς την τεχνική σας υποστήριξη.

Το στήσιμο ενός δικτύου όσο μικρό και αν είναι δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται γνώσεις και πολύ μεγάλη προσοχή στον διαμοιρασμό της πληροφορίας. Η Ομάδα μας αναλαμβάνει να στήσει το τοπικού σας δίκτυο ή να τελειοποιήσει την υποδομή σας παρέχοντάς σας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η υποστήριξη υπολογιστών αναφέρεται στη βοήθεια που παρέχεται σε άτομα και οργανισμούς για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με τα συστήματα υπολογιστών τους.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προβλήματα υλικού και λογισμικού, προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού ή ιών. Η υποστήριξη υπολογιστών μπορεί να παρέχεται εξ αποστάσεως ή επιτόπου. Είναι μια βασική υπηρεσία για επιχειρήσεις και άτομα που βασίζονται στην τεχνολογία για τις καθημερινές τους λειτουργίες και μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι τα συστήματα υπολογιστών λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά.

Τέλος, με την άνοδο της απομακρυσμένης εργασίας και των διαδικτυακών υπηρεσιών, η υποστήριξη υπολογιστών έχει γίνει όλο και πιο σημαντική και καθημερινή.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε

Υποστήριξη σε ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα.

Η δημιουργία ενσύρματων ή ασύρματων δικτύων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία όλων των επιχειρήσεων. Η διασύνδεση υπολογιστών, εκτυπωτών και server διευκολύνει την καθημερινότητα τους και αποτελούν έναν σύγχρονο τρόπο διαχείρισης των δεδομένων και των εφαρμογών που χρησιμοποιούν.

Η Ομάδα του Oloimazi.GR έχουν την εμπειρία και τις προϋποθέσεις για να σας καλύψουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές υποδομές. Αφήστε μας να σχεδιάσουμε εμείς το δίκτυο σας ή να το αναπροσαρμόσουμε εφόσον υπάρχει ώστε να λειτουργούν όλα όπως πρέπει.

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης αναβάθμισης δικτύων ώστε να επωφεληθείτε από αναβαθμισμένη ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Αν και αρχικά φαίνεται ότι η αναβάθμιση μπορεί να φέρει αναστάτωση ή να έχει κόστος, είμαστε εδώ για να φτιάξουμε το πλάνο εργασιών, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιοδήποτε downtime, να γίνουν τα πράγματα σωστά με την πρώτη και να αποκτήσετε τα εργαλεία που χρειάζεστε, για να κρατήσετε ανταγωνιστική την επιχείρησή σας. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και για εναλλακτικές με αξιοποίηση τεχνολογιών -όπως το virtualization- λύσεων cloud ή high availability, ώστε να κερδίσετε πολύ περισσότερα απ’ όσο θεωρούσατε αρχικά.

diktia_pc

Η/Υ & Δίκτυα

Σας παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα του δικτύου σας.