Καλως ήλθατε στις υπηρεσίες του oloimazi.gr

Προβληθείτε στο Oloimazi.gr μέσω Banners

Προβληθείτε στο Oloimazi.gr μέσω Banners

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & TIPS

Οι διαφημίσεις banner είναι σήμερα μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται για απευθείας σύνδεση με το κοινό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε από απλά sites για προώθηση του ίδιου του περιεχομένου τους είτε από κολοσσιαίες υπηρεσίες διαφήμισης και affiliate networks.

Με απλά λόγια τα banner πλέον είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης στο διαδίκτυο, όπου γίνεται τοποθέτηση τους σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστολόγια.

Αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης, κυρίως βασίζεται στην δύναμη της εικόνας δημιουργώντας έτσι άμεση επίδραση στον δέκτη χρησιμοποιώντας είτε στατικές, είτε διαδραστικές εικόνες με τελικό στόχο οι αναγνώστες να κάνουν «κλικ» πάνω στο διαδικτυακό διαφημιστικό πλαίσιο και εν συνεχεία να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο που έχουν συνδεθεί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και όλοι οι πελάτες θα είναι πρόθυμοι να κάνουν «κλικ» σε όλα τα banners.
Οι λεπτομέρειες και τα οφέλη είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία στα οποία ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δώσει βάση.

Ποιότητα του banner
Ένα ποιοτικό διαφημιστικό banner είναι πολύ σημαντικό για την πετυχημένη προώθηση μιας ιστοσελίδας. Πολλά από τα banners είναι σε κινούμενη μορφή (animated) και ο λόγος είναι ότι τα κινούμενα γραφικά τραβούν πολύ πιο εύκολα το μάτι των χρηστών του διαδικτύου.
Μέγεθος του banner
Το μέγεθος του banner θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό γίνεται. Ένα ιδανικό banner έχει χαρακτηριστικά απλής αρχιτεκτονικής, εύκολης πλοήγησης και με περιεχόμενο που κινεί το ενδιαφέρον του κοινού σας.
Σκοπός του banner
Θα έχετε μία προσεγμένη καταχώρηση ως προς όλες τις λεπτομέρειες που συνδυάζει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σας
Κινούμενα banner
Ένα banner χωρίς κινούμενα σχέδια μοιάζει με μια απλή εικόνα. Το κινούμενο σχέδιο προσελκύει περισσότερη την προσοχή και επιτρέπει να μεταφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Η κινούμενη εικόνα δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη και επιθετική, γιατί ενοχλεί τους χρήστες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στοιχεία παιχνιδιού και φλας.
kataxorisi-banners-sto-oloimazi

www.oloimazi.gr

Επαγγελματικό Κατάλογος Πελοποννήσου

ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΏΝ ΘΈΣΕΩΝ

Τα Banners προσαρμόζονται στον οδηγό μας δυναμικά .

Γιατί να επιλέξω το Oloimazi.GR;

  • Τοποθέτηση του banner στην σωστή θέση και διαφήμιση της επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.
  • Το κόστος του είναι 50 ευρώ μηνιαία.
  • Το oloimazi.gr υποστηρίζει το run-of-site banner – δηλ. το banner σας θα εμφανίζεται στην ίδια θέση, ανεξάρτητα σε ποια σελίδα θα πλοηγηθεί ο επισκέπτης!

ΠΑΚΕΤΑ & ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος για την τοποθέτηση των banners σας στο Oloimazi.GR.

Basic
month_icon
50
/μήνα
  • Τοποθέτηση του banner δυναμικά σε όλες τις σελίδες του καταλόγου μας
  • Αυτόματη προσαρμογή των διαφημιστικών μας θέσεων σε όλες τις κινητές συσκευές
  • Διάρκεια προβολής για 1 μήνα
  • Υποστήριξη μέσω mail & μέσω τηλεφώνου
Premium
year_icon
550
/έτος
  • Τοποθέτηση του banner δυναμικά σε όλες τις σελίδες του καταλόγου μας
  • Αυτόματη προσαρμογή των διαφημιστικών μας θέσεων σε όλες τις κινητές συσκευές
  • Διάρκεια προβολής για 1 έτος
  • Υποστήριξη μέσω mail & μέσω τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα και για το πακέτο μας ALL INCLUSIVE

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις Πελατών

Τα banners τα φτιάχνετε εσείς ή πρέπει να σας τα στείλουμε;
Η δημιουργία των Banners είναι ένα πολύ σημαντικό να γίνει με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Η δημιουργία των banners δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος προβολής. Πρέπει να γίνει από εσάς ή μπορεί να γίνει και από εμάς με επιπλέον επιβάρυνση.
Να επιλέξω Στατικό ή Κινούμενο Banner;
Τα πιο αποτελεσματικά Banners είναι αυτό που έχουν κάποια κίνηση. Έστω και μικρή! Άρα είναι σίγουρο ότι ένα Banner με κίνηση θα πάει πολύ καλύτερα από ένα στατικό!
Πόσες θέσεις προβολής Banner έχει το Oloimazi.GR;
Οι θέσεις είναι δυναμικές και εναλλάσσονται με βάση τους διαφημιζόμενους. Δεν είναι πολλές γιατί θέλουμε να προβάλουμε τα banners μας όσο περισσότερες φορές γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιούμε τα Impressions και πολλαπλασιάζουμε τα Clicks προς τον ιστότοπο σας.
Καταχωρούνται μόνο μικρές επιχειρήσεις στον κατάλογο;
Ο Κατάλογος μας "oloimazi.gr" περιέχει όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς ο στόχος του είναι να μπορούν οι χρήστες του να πλοηγηθούν σε ότι κι αν ψάχνουν χωρίς περιορισμούς.
Στην περίπτωση που αγοράσω το Basic πακέτο μπορώ να το επεκτήνω;
Φυσικά και μπορείτε να το επεκτείνεται. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να μεγαλώσετε το πακέτο προβολής σας γίνεται με απλές διαδικασίες. Επικοινωνήστε μαζί μας...
Αφορά επαγγέλματα μόνο στην Πελοπόννησο;
Ο Κατάλογος μας αφορά αποκλειστικά και μόνο την Πελοπόννησο.